Wie zijn wij

Wij willen u laten weten, dat God om u en uw gezin geeft. Daarom is ons verlangen als kerk om u in contact te brengen met de volmaakte Liefde van God. Wij beschouwen elkaar als broeders en zusters in Gods groot gezin en hopen dat u zich, mede door deze verbondenheid, bij ons thuis zult voelen.

Indien u Jezus nog niet kent als Heer en Heiland, zijn wij blij dat u daarvoor nu de gelegenheid kent. Elke week betuigen wij de liefde van Jezus in onze verschillende diensten aan de mensen. In de zondagdiensten danken wij God met zang en getuigenis, waarna Zijn Woord in praktische en relevante zin wordt gebracht.

Er zijn gebedsdiensten en voorspraakavonden, waarin u God vrij mag aanbidden en tot Hem mag roepen om Zijn getrouwheid en kracht in werking te zien in uw leven (ook voor herstel van uw geloofsleven of gezinsleven). Ook zijn er wekelijks Bijbelstudies voor hen die dieper willen ingaan in Gods wondervol Raadsplan voor; het persoonijk leven, het gezinsleven en het huwelijksleven.

Al deze diensten zijn er voor geestelijke groei en om een levende relatie met Jezus Christus in stand te houden. U kunt bij ons dus deelnemen aan een rijk scala van diensten, voor oud en jong.

Historie van BPK Het Zuiden

De Bethel Pinksterkerk is al ruim 53 jaar gevestigd in Tilburg.
Gedurende die jaren is de gemeente uitgegroeid van een bescheiden groep bijbelgetrouwe christenen tot een gemeente die niet meer weg te denken is uit de regio.

Bezoekers komen vanuit de wijde omtrek van Tilburg.
Vanuit Tilburg zijn er later gemeenten ontstaan in Eindhoven en Geleen.

Naast de regelmatige bediening van kerkdiensten, zijn er binnen de gemeente tal van afdelingen waar vele vrijwilligers zich inzetten.

Niet alleen binnen de gemeente is er veel actie. De gemeente richt zich ook naar buiten toe. Zowel in activiteiten gericht in de regio, als ook naar het buitenland middels diverse zendingsprojecten.

De gemeente wordt voorgegaan door onze voorganger br. R. de Jonker.
Hij wordt ter zijde gestaan door een team van ouderlingen, diakenen, diakonessen en behulpsels.