MEDEDELING DIENSTEN

De Eredienst op zondag aanvang : 10.00 uur!

De Midweekse diensten aanvang: 19.30 uur!

Iedereen is welkom!

Vanaf heden zullen wij een maximum aantal van 30 personen per dienst toelaten in het Huis van God. Wij kunnen het maximum van 30 realiseren in het hoofdgebouw, de kerkzaal op nr.142 en in het bijgebouw op nr.140. In het bijgebouw (voor u de bijzaal) is er gelegenheid om via de beamer de dienst te volgen. Een goede gedachte dat u op deze wijze toch nog samen kunt komen, en ook kunt deelnemen aan het Heilig Avondmaal.

Omdat de plaatsen beperkt zijn vragen wij u het volgende:

• Wilt u komen? Meld u zich dan aan bij  ouderlingen. Dit geldt voor elke dienst.
  • Wilt u zich ook tijdig afmelden indien u niet kunt komen?
  • Bij griep/verkoudheid en andere Corona gerelateerde klachten vragen wij u om thuis te blijven. Van de diensten zijn er uiteraard zoals gebruikelijk wel  CD opnames verkrijgbaar of u kijkt het opnieuw via de website onder button streamarchief.

Algemeen!

Ten overvloede wil ik u verzoeken om het RIVM protocol en aanvullende adviezen in acht te nemen:

• 1,5 meter afstand houden.
  • Handen reinigen
  • Vanaf uw geparkeerde auto naar de kerk en terug word u geadviseerd een mondkapje te dragen.
  • In het kerkgebouw vragen wij u dringend om tijdens het lopen een mondkapje te gebruiken.
  • Houd rekening met elkaar en herinner elkaar aan bovenstaande afspraken.