BPK Tilburg BPK Eindhoven BPK Geleen
home
dienstenrooster
contact
fotoalbum
 
 
 

Hartelijk welkom op de site van de Bethel Pinksterkerk Tilburg
Een kerk waar ook u als christen een eigen plaats mag vinden!


Wij willen u laten weten, dat God om u en uw gezin geeft. Daarom is ons verlangen als kerk om u in contact te brengen met de volmaakte Liefde van God. Wij beschouwen elkaar als broeders en zusters in Gods groot gezin en hopen dat u zich, mede door deze verbondenheid, bij ons thuis zult voelen.

Indien u Jezus nog niet kent als Heer en Heiland, zijn wij blij dat u daarvoor nu de gelegenheid kent. Elke week betuigen wij de liefde van Jezus in onze verschillende diensten aan de mensen. In de zondagdiensten danken wij God met zang en getuigenis, waarna Zijn Woord in praktische en relevante zin wordt gebracht.

Er zijn gebedsdiensten en voorspraakavonden, waarin u God vrij mag aanbidden en tot Hem mag roepen om Zijn getrouwheid en kracht in werking te zien in uw leven (ook voor herstel van uw geloofsleven of gezinsleven). Ook zijn er wekelijks Bijbelstudies voor hen die dieper willen ingaan in Gods wondervol Raadsplan tot verdere christelijke opbouw van hun persoonijk leven, alsook van hun huwelijksleven en gezinsleven.

Al deze diensten zijn er voor geestelijke groei en om een levende relatie met Jezus Christus in stand te houden. U kunt bij ons dus deelnemen aan een rijk scala van diensten, voor oud en jong.

 

 

50 jarig jubileum

50 jarige jubileum BETHEL PINKSTERKERK "HET ZUIDEN" 1965-2015